Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha! Jag hittade dom!

Mina sparade utkast!!!!
Som jag har letat!
Men någon liten gnetig djävul
hade gömt dom bakom en
oansenlig flärp som jag aldrig
skulle ha upptäckt men som
en god människa avslöjade när
jag klagade min nöd.
Inte för att världen skulle gå
under om mina texter försvann
för tid och evighet.
Nej,inte alls men det är fråga om
principer här!
Jag tycker inte om när saker bara
avmaterialiseras utan förklaringar.
Nu var det kanske inte någon
större förlust, som sagt, och
någon skulle kanske rentav säga
att det berodde på mina bristfälliga
kunskaper i data-teknik och en rädsla
för att "klicka" runt och kika bakom
olika små digitala lappar som
poetsidan dräller av.
Och hur rätt denne någon har!
Imorgon ska jag klämma, trycka, klicka
runt och se vad som händer.
Mitt liv kommer att berikas,
mina kunskaper öka och mina grå
hår vitna...




Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-02 23:36



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart att du hittade dem och att du börjat våga klicka dig fram lite överallt! God fortsättning! 2015 kommer att bli ett rikt år :)
2015-01-04

    ej medlem längre
Tänk, och inget exploderade heller! :-) Ser fram emot att straxens få läsa massa spännande nu då!
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP