Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR ÄLSKAR DU HONOM ???

Du älskar någon som säger att den älskar dig.
Men han behandlar dig illa, så varför skulle du i hans arm trilla ??
Sårar med ord, smärtar med sår är detta mannen som hjärtat får?
Han ger dig sår på ditt lår och han sliter i ditt hår för att du ej ska gå.
Han knuffar dig med styrkan sin du flyger i väggen in.
Smärtan får dina tårar att falla och då han dig omfamna.
Han ger dig blommor för varje slag men smärtan finns i hjärtat kvar.
Han säger att han älskar dig efter att han slag har slagit dig. Smärtan finns inom dig och såren syns utan på dig. Du vill såren dölja för att ingen din sorg ska följa.
Du gråter inom dig och såren göms i hjärtat hos dig.
Mannen som du älskar mest behandlar dig som pest.
Han visar dig kärlek med sin hand när han smeker dig till andra land. Men med samma hand han dig slå. Du måste tassa tyst på tå.
Varför älskar du en man när han kärlek ej är sann?
Orden han talar ingen verkan har, hans handling gör han svag.
Blommor kan ej en handling glömma ett förlåt kan ej smärta gömma.
En dag du kanske kan se att han ej kärlek ge.
För vet mannen din vad kärlek är och är han verkligen kär ??




Fri vers av Martina2
Läst 485 gånger
Publicerad 2004-09-03 23:29



Bookmark and Share


    Malin Johansson
hemska tanke och bild du målar upp men riktigt bra dikt, man blir tagen
2004-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Martina2