Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har vänt .

Kom och möt mig du kära solsken, kom och värm min frusna kind.
Låt mig plocka sommarblomster, låt mig känna en ljummen vind.
Låt min näsa bli prydd av fräknar, låt mina nakna ben få solbrun hud.
Låt mig lycklig bada naken, låt mig dansa som midsommarbrud.
För nu har året vänt mot ljuset, snart är vår och sommar här.
Den varma tiden och ljuvligt solsken, ja den årstid jag mest har kär.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-03 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis