Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron hoppets seger

 

 

Tidens tand

gräver sig djupare

in i människans själ.

 

Det som en gång

blev fullbordat

äts sönder likt spetälska.

 

En dag finns bara spillror

kvar av det perfekta.

 

Inget finns kvar 

när hoppet tänds.

 

Allt blir som nytt 

och allt går om igen.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-03 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lyckades få in många känslor och tankar på ett väldigt enkelt sätt utan att ha förenklat dem.
2015-01-04

    ej medlem längre
Fint att vi utvecklas med tiden, å kommer närmare Gud, men vad kommer igen?
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP