Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker


Hon är så vacker
hennes perfekta figur
hennes långa ben,
hennes fylliga läppar
vilken hållning!
och så snygga kläder
åh vad jag önskar bara
att hon inte var
en skyltdocka




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-03 22:21



Bookmark and Share


  Connie
Attans vad bra!
2015-01-04

    ej medlem längre
Ja va synd
2015-01-04

  Onomatoprofet VIP
jag är ironisk, ifall nån undrar
2015-01-03

    Tommy M
Tur för henne att hon bara är en skyltdocka! (En spontan reaktion som jag kan utveckla, ifall någon undrar.)
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP