Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tillstånd

 

 

rosdoftande ord

dolda känslor runt hjärtat

taggtrådar bygger upp

huller om buller

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 159 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-04 09:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslorna mixar om i själ och kropp
2015-01-04

  Quasimodo
Försvar, känslor och längtan huller om buller här!
2015-01-04

  Daniela I
Fint skrivet
2015-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det ibland!
2015-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och smärtsamt blir ett.
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One