Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACKSAM FÖR MIN ÅLDER





Har fått en åldersfläck
bär den ödmjukt


Det finns många
som aldrig hinner få några




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-01-04 10:39



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin text!
Gläds åt minnen.
Lev i nuet.

TBG
2015-01-09

  Valter Örn VIP
Man får ju vara tacksam om man åldras i någon värdighet utan alltför stora skavanker. Allt kunde ju varit värre.
2015-01-09

  Glitr
Mycket kloka ord. Sparar i mitt hjärta och bokmärker så att jag inte glömmer bort.
2015-01-06

  Percy21
Visa barn vill bli vuxna jag vill återstå vara barn
2015-01-06

  Alicia Stenfors
Man skulle vara tacksam för varje år!
2015-01-05

    Dan Myrbeck
Tyder på mognad.
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...bra skrivet...
2015-01-05

  Ljusletaren
Huvudet på spiken ord igen *bravo*
/kram
2015-01-05

    ej medlem längre
Har också en
har aldrig tänkt så på den
hoppas att det blir fler.
2015-01-04

  Veven
ödmjukt, tacksamt, vackert.
2015-01-04

  bittemi VIP
Mycket fint skrivet. Livet är ingen självklarhet
2015-01-04

    ej medlem längre
Ja tacksam ska man verkligen vara, det bådar gott och fin harmoni.
2015-01-04

  Anya VIP
De där fläckarna känns bekanta...både de synliga och de osynliga. Bra bild!
2015-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Man vill bara tacka livet. Att man fortfarande finns till med åldersfläckar och skrynklor. Tänkvärt och fint skrivet av dig.
2015-01-04

  Mats Edin VIP
Vackert ord, ärbart
2015-01-04

  Åsa Njunjes
Ålder bör statusuppgraderas och att öva tacksamhet likaså :-). Så mycket sagt på få rader, som vanligt.
2015-01-04

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-01-04

  Onomatoprofet VIP
Bra sagt!
2015-01-04

    ej medlem längre
Du har en vacker och ödmjuk själ.
2015-01-04

  Marianne Räf
Instämmer i andemeningen!
Det är på många sätt härligt
att bli äldre, det trodde man
aldrig, som yngre...
2015-01-04

  Stefan Albrektsson
Ja, man vet aldrig hur många år man får... bäst att försöka leva dem så väl och så tacksamt man kan!
2015-01-04

  louisegirl
Så sant och bra skrivet <3
2015-01-04

  Respons VIP
Ödmjuk tanke!
2015-01-04

  Rise Little One
Acceptans i högsta grad!
2015-01-04

  Klara Ord VIP
Väl uttryckt!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP