Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via Google!


Svart läder och skinnkläder!

 

I svart läder och skinnkläder står du framför mig

Ser alla linjer av din kropp och du bara ler stort

 

Stillar sinnet med Rockabilly musik

Du ställer dig framför

 

Tiden försvinner

Du säger - Vad väntar du på?

 

Och det enda jag kan göra just då är att le

Sen börjar vi vår lek

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1059 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-04 13:53



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Inväntar med spänning
del 2!
2015-01-05

  Lindha W Gustavsson
Den du! ( ler stort)
2015-01-05

  agneta pichler
Som en pojkdröm ;)

2015-01-04

  Junia VIP
Gillar känslan o att det blir en lek. Bra förmedlat.
2015-01-04

    prima donna
hett
2015-01-04

  Teresia Ridell
Ibland är stunden ordlös... Väl fångat;)
2015-01-04

  Maj-Lis VIP
En underbar lek
2015-01-04

  Angel of love
Mmm het lek.;)
2015-01-04

    ej medlem längre
Sensuellt.
2015-01-04

  louisegirl
Härlig kärlek ;)
Bra skrivet!
2015-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Kär lek!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin