Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punkt

Mina demoner är lågmälda
ibland sitter dom bara där
i något hörn och skäms.

Läkaren säger det är ångest.
Bröstsmärtorna har ingen
fysiologisk förklaring.

Jag föreslår brustet hjärta
och hon ler.

Träden vi planterade
för att skymma grannarnas insyn
gav ingen frukt i år heller.

Det är sådana meddelanden
jag skickar till dig.
Och väntar på svar.




Fri vers av Patrik Järf
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-04 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om det här. En underbar självdistans. Håller med om glimten i ögat..
2015-01-05

    Dan Myrbeck
Mörkt men med
ljusglimten i ögat.
Bra.
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf