Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slöseri med tid

Att leva är slöseri med tid
Att inte leva är slöseri med tid




Fri vers (Fri form) av oresonlig
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oresonlig
oresonlig