Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka | Olycka

Aldrig har någon berättat för mig
om den kvävande olyckan som infinner sig
när en lämnat någon en är kär i.
Jag vet förvisso inte om jag är kär.
Jag vet bara att jag var lycklig igår,
att jag inte är lycklig idag
och att jag drunknar
mentalt.

Olyckan som på något vis ingår i att känna lycka,
varför har jag aldrig fått höra om den?




Fri vers (Fri form) av oresonlig
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-05 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oresonlig
oresonlig