Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt

Du trampade sönder
Du trampade sönder
Du Du Du
Trampade
Sönder
Du
Sönder
Du
Trasigt
Du trampade sönder

Du trampade sönder
Nu Nu Nu
Är det
Trasigt
jag
Sönder
Jag
Trasigt
Du trampade sönder

Du trampade sönder
Fri Fri Fri
Bryter du dig loss
ifrån mig
Vi
Sönder
vi
Trasigt
Du trampade sönder
Du trampade sönder




Fri vers av oresonlig
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-18 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oresonlig
oresonlig