Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats väg

Det finns alltid en väg

kanske bara

en igenvuxen stig


och det är den

jag söker


men kartan stämmer inte


det är inte namnen

på orten


dit jag ska


inte vad de säger

eller vad som står på skylten


det är hjärtat

som säger

att något är fel


så jag frågade

ett barn

som ännu inte lärt sig

att läsa


ditåt

pekade han


men vart

är du på väg

och varför gråter du

frågade han


jag frågade Gud

och han sa;

gå tillbaka


till barndomens strand




















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-06 13:06



Bookmark and Share


  Camillac
Så vackert!!
2015-01-11

  älvdans
Griper tag
2015-01-11

  genni VIP
Känner sorg, men så vackert skrivet...
2015-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Fullständigt underbart!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP