Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


En stad, en bild

 

 

Ljuset skiner upp natthimlen 

med staden därunder.

 

Det är kväll

i den stora staden.

 

Det är levande men fridfull bild

nästan sommet vykort.

 

Men bakom fasaderna 

lever staden sitt eget liv.

 

Möten mellan främlingar

och avsked från andra.

 

Det är en stads puls

också med olika brott

blod och dödå.

 

Ljustret över natthimlen 

med staden därunder.

 

Är ändå ett vackert vykort

avsänt från en turistresa

i New York.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP