Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par små kaniner har rymt från sina burar och vårdare. Ett par månader har vi sett den på olika gräsmattor och rabatter. Verkar klara sig bra.


Förvildad förrymd kanin


Sitter blick stilla
Hon syns knappt bland blommorna,
Kaninen tänker.




Bunden vers (Haiku) av Gulper
Läst 330 gånger
Publicerad 2015-01-06 00:14



Bookmark and Share


  Angel of love
Bra haiku.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gulper