Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet behöver respekt


Yttrandefrihet - en rättighet.
Religionsfrihet - en självklarhet.

Enkel tanke - svår att följa.
Ord och bild kan kränka andra.
Religion och mångfald skrämmer lätt.

Därför måste dessa fina ord,
tolkas och utövas med respekt.
Förstå att andra har svårt att förstå,
inte skriva, agera, provocera,
bara för att man har rätt.

Blanda frihet med respekt




Fri vers av Gulper
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gulper