Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granen glädjer


Respektfullt pryds hon ...

som levt i storm, regn och sol.

Julgranens glädje.

Torra grenar slängs nu ut,

kulor, änglar packas ner.




Bunden vers (Tanka) av Gulper
Läst 256 gånger
Publicerad 2015-01-09 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gulper