Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Röda dagar

 

i dag är det den sista röda dagen

på länge

det känns så skönt

i morgon börjar vardagen igen

dom vanliga dagarna

där söndagen är den enda

röda dagen

det känns befriande

röda dagar är inget för mig

dessa dagar röda dagar

blir jobbigare för varje år

som går

 

anits 6 januari 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-06 09:45



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Tack förstår nu att via är många
2015-01-12

  Fem hjärtan VIP
Kan förstå din känsla..
2015-01-08

  Ljusletaren VIP
Känner igen detta sen förr när du berättade om dessa röda dagar. Tur att du har radio, teve, tidningar, böcker, telefon /kram
2015-01-08

    ej medlem längre
Jag kan delvis hålla med dig!
2015-01-07

    Dan Myrbeck
Ja brukar försöka spara en del så ja har saker att göra, saker som ja inte hinner annars, när dom röda dagarna infaller.
2015-01-07

  Bibbi VIP
Håller fullständigt med.
2015-01-06

  Eva Helene VIP
Håller med fullständigt, pust!
2015-01-06

  Catharina Edin
håller med, har aldrig gillat söndagar! Fint skrivet!
2015-01-06

  ResenärGenomLivet
Man kanske kan låtsas att de inte är röda...:-)
2015-01-06

  Lars Hedlin
Mycket bra beslyst vännen! kram
2015-01-06

    ej medlem längre
Om det bara vore ledighet så är det okey....
2015-01-06

  ULJO
Väl skrivet om något som många våndas inför
2015-01-06

  Ronny Berk
befriande skrivet; om helg och söcken ...
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP