Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans afton (2015)


Varför tog den över
denna onda kraft
det kunde ju bli något
som vi aldrig haft

du ville nog inte illa
men det blev så
vår dragning blev en fälla
det var tid att gå


Ref.

det blev en ondskans afton
som till slut tog över oss
vi hoppades på kärlek
var mest som brända bloss
det tog över det onda
och förtärde våra hjärtan
nu med facit i hand
så återstår blott smärtan


våra själar är osäkra
så mycket är klart
vi undrar vad vi vill
men längtar om underbart

men vi kunde inte göra
det vi borde gjort
för våra liv de rusar
tyvärr för fort...


Ref.

det blev en ondskans afton
som till slut tog över oss
vi hoppades på kärlek
var mest som brända bloss
det tog över det onda
och förtärde våra hjärtan
nu med facit i hand
så återstår blott smärtan


vi kunde gjort nåt annat
av vår kväll den som var
när hjärtat det tvekar
blir ingenting just kvar..


ref. x2

Ref.

det blev en ondskans afton
som till slut tog över oss
vi hoppades på kärlek
var mest som brända bloss
det tog över det onda
och förtärde våra hjärtan
nu med facit i hand
så återstår blott smärtan

med facit i hand
så återstår blott smärtan..




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Järnkatten
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-06 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text!!!! Äkta.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten