Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN ? TILL !





Som tonåring
funderade jag på
vad som var meningen med livet
Hittade inga svar


Som vuxen
funderade jag på
vad som var livets mening för mig
Hittade svaren




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-01-07 10:15



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Grattis!
2015-01-10

  Connie
Tack för kloka ord!
2015-01-09

  ULJO
Så klokt och tänkvärt
2015-01-07

  Marianne Räf
Lättare, kanske, å hitta svaren om man
utgår från ett personligt plan. Den som
känner dig bäst är du själv. :-)
2015-01-07

  Lehva VIP
En underbar vändning i förhållningssätt.
2015-01-07

  louisegirl
Med facit i hand, kommer svaret..
Bra skrivet!
2015-01-07

  Ingrid Trolle
Det är inte fel
att ställa rätt fråga.
Bra
2015-01-07

    Dan Myrbeck
Det är ju bra att man utvecklas och kommer till insikt, bara man inte inser saker för sent.
2015-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra och verkligen tänkvärt...
2015-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt tänkt och funderat, min vän!
2015-01-07

  Rise Little One
Underbara funderingar :)
2015-01-07

    ej medlem längre
Ord med en klokhet som kommer av livserfarenhet.
2015-01-07

  ~Snöflinga~
Du hittade hemligheten;

skillnaden i frågan:

Vad är meningen med livet?

och

Vad är meningen med mitt liv?

Det är hela hemligheten ;)
2015-01-07

  Lars Hedlin
Bra mycket bra! Så är det för många
2015-01-07

  Veven
ja, det finns nog åtskilliga svar beroende på vem man frågar...och ställer rätt fråga...
2015-01-07

  Percy21
:)
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP