Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via google!


Svart läder och skinnkläder Del:3

Allt tar sin början med fjäderlätt beröring

Vi vibrerar och våra kroppar skälver

 

Tungors lek och kyssars kraft

Allt annat försvinner i nuet

 

Slutligen kärleksrytm och sammansmältning

Euforin exploderande i metarmorfos

 

Nu är vi ett

Andas i samma andetag….

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-07 11:56



Bookmark and Share


  Angel of love
Hett hett hett.
2015-01-09

  Ljusletaren
Fint/kram
2015-01-08

    prima donna
Sensuellt!
2015-01-07

  louisegirl
Sensuellt...
Bra förmedlat!
2015-01-07

    ej medlem längre
Sexigt!
2015-01-07

    Dan Myrbeck
Hett och bra skildrat.
2015-01-07

  Teresia Ridell
Delade andetag..rusigt fint !
2015-01-07

    ej medlem längre
vackert hett detta
2015-01-07

    ej medlem längre
Het och vacker text :)
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin