Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodig senryu


en inre resa
gjorde jag på egen hand
skar mig i fingret




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-07 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det kan va nödvändigt
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP