Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FÖRFLUTNA

 

Om

igår

var

idag

 

hade

livet

blivit

annat

 

omklätt

vackert

dansat

tango

 

sjungit

sånger

om hjärta

och smärta

 

torkat

tårar

till

skratt

 

drömmar

viskat

ömt

om natten

 

Om




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-08 17:27



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Så är det här i livet...
2015-01-10

  Lars Hedlin
En tänkvärd text!
2015-01-09

    ej medlem längre
Fin tanke poesi.
2015-01-09

  Angel of love
Väldigt fint diktat.
2015-01-09

  Rise Little One
Det var precis det jag önskade mig... underbara tankar.
2015-01-08

    ej medlem längre
Just det om - fint fångat..
2015-01-08

  Ronny Berk
fin poesi, ställer sin fråga; om "om"
2015-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tänk om!
Bra förmedlat.
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP