Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET RÄCKTE INTE MED YTBEHANDLING





Fick ett sår
plåstrade om det enligt konstens alla regler


Utåt sett såg det bra ut
men skyddshinnan var skör
revs upp gång på gång


Insåg att det måste läkas inifrån




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-01-09 10:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Klokt och bra.
2015-01-14

  Ingrid Trolle
Det kan ta lite tid
innan man kommer till
insikt. Bra förmedlat.
2015-01-09

  Valter Örn VIP
Ja sår i det inre kan ju bara botas inifrån ...
2015-01-09

  Veven
klok insikt.
2015-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...så bra...
2015-01-09

  Margareta Wersäll
Ja, min vän så är det verkligen, ibland tar det väldigt lång tid. Grattis till din dikt "Morgonens fundering" som finns på en mycket ärorik plats just nu!
2015-01-09

    Dan Myrbeck
Klokt!
2015-01-09

  Teresia Ridell
Ja, precis så. Fint !
2015-01-09

  Lehva VIP
Så klokt..och insiktsfullt.
2015-01-09

    ej medlem längre
Det tar mycket längre tid att läka därinne...
2015-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord, från dig! Yta, är som alltid inte det viktigaste.
2015-01-09

  Stefan Albrektsson
Finurlig vändning i denna tänkvärda! Fint och vist - och håller med Marianne här nedan!
2015-01-09

  Marianne Räf
Ibland, vet insidan bättre, än vad
besservisserkrafter på utsidan har
att komma med. Snygg reflektion!
2015-01-09

  Respons VIP
Enkelt och klokt!
2015-01-09

    ej medlem längre
Du kan konsten att med orden beröra.
2015-01-09

    ej medlem längre
Bra Marita!
2015-01-09

  stig wikman
OJ .
Ett utmärkt sätt är att
använda eltejp .
Har provat och det
funkar alltid.

KRAM.
2015-01-09

  Lars Hedlin
Bra i ton och i insikter!
2015-01-09

    ej medlem längre
Oo denna kändes, det yttre visar inte alltid det sanna inre...
2015-01-09

  Connie
En riktig tankeställare detta!
2015-01-09

  louisegirl
Underbar!
Mitt i prick <3
2015-01-09

  Anya VIP
Tycker mycket om den kloka vändningen i sista raden.
2015-01-09

    ej medlem längre
Du är bara så bra,
vet du vet ...

Applåder ...
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP