Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

Nytt år
tid för summering
och eftertanke
blev det som jag tänkt mig
eller läggs det till handlingarna
som tidigare år

Har vi ständigt blicken framåt
vill vi glömma det förgångna
eller tar vi avstamp i historien
för den fortsatta vandringen?




Fri vers av AA VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP