Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koma

\"Jag Har aldrig Skrivit en rad i dagsljus
det vore samma sak som att ta ett jobb\"

Samma fönster du tidigare tittat ut ifrån
Har nu krossats
Och spridit sig som
Utslagna Tussilagos
i dina drömmar




Fri vers av Sadeyes
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-04-09 03:27



Bookmark and Share


    Cronopio
Jag vet inte, men det här får mig att tänka till. Ordentligt. Och jag får ändå inte ihop det. Och då har du gjort ditt jobb rätt. Jag får nya betydelser varje gång = uppfriskande.
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sadeyes