Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndra

Du står för nåt oundvikligt

jag är på väg att ta slut
vi håller upp varandras händer under atmosfären

lika perfekta som klockslagen

lika övergivna som era första möten

trots allt
hänger du övergivna gardiner
över ditt galler
verkar urskillningslöst
fallande

nu driver vi tiden över oss


som ett obestämt kapitel
om ett plötsligt möte med liv som hindrat naturen
att
söndra

igenom




Fri vers av Sadeyes
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-12-27 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sadeyes