Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnsrytm


Det enda jag ärvt
Från dig
Är Myten om den eviga återkomsten

Ni som står och faller
med mörkret & regnet
Som torrt gräs i solsken

Sen kom det dom kallar liv
Avskilt och avskalat från sin egen kropp
Utannonserat : Du väljer mig inte du bedrar mig.Frivilligt.
Av blinda män på turiststråken
Men jag var aldrig där
Dagen till ära




Fri vers av Sadeyes
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-07-09 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sadeyes