Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall det vara litet Vitt eller Grönt?

Utanför det ena fönstret; vitt av snö
Utanför det andra; grönt gräs

Först trodde jag att det verkligen slagit slint
men inte denna gång
Det märkliga fenomenet är ett faktum

Ordspråk börjar anlända till hjärnkontoret:
Gräset är alltid grönare utanför det ena fönstret
Snön är alltid vitare på andra sidan
Bättre snö utanför fönstret än att det faller i farstun
o.s.v.

Kanske det rentav är ett tecken?
På det politiska läget











Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-09 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen