Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logik har förlorat

I kampen mellan sanning och logik har logik förlorat.
För sanningen är mer.
För den finns inte.
Det är ganska logiskt faktiskt.
Att inget hänger ihop.

Det finns inga lagar,
det finns inga murar,
det finns inga spärrar
det finns inga burar.

Ett enda stort kaos.




Fri vers av daar
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-04-09 04:19



Bookmark and Share


    sfb
indeed. btw gillar jag rubriker på den förra \"trots att jag skrek så lät det\"
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

daar
daar