Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta skorpor och dricka te

Vissa kvällar sitter jag framför teven, äter jag skorpor och dricker te. Utan att tänka så mycket på det. Bara något jag gör.

Jag umgås också ofta med mina föräldrar. Det blir lätt så när man levt ensam ett tag.

När min far är på besök bjuder jag även honom på det. Igen utan att tänka så mycket på det. Det är ju bara skorpor och te.

Senare får jag höra att far tagit med sig traditionen hem. Traditionen med skorpor och te.

Det är då jag inser det.

Så vill jag även att Hon ska vara. Som det omedelbara i att äta skorpor och dricka te.




Prosa (100-ordare) av Ordluffare
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-07 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordluffare
Ordluffare