Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakade över liten

.

Vid en av klöverblommorna på min tapet
fanns kikhålet in till systers rum

nattlampans svaga sken över hennes bädd




Fri vers av Mejja
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-04-09 10:07



Bookmark and Share


  karenina VIP
en sån varm och finstämd tillbakablick
om att finnas där och vaka över sin syster...
jag ler åt den mysiga tapetbeskrivningen
och minns min egen.. grön med vita prästkragar.. :)
2006-04-18

  Rachel Roth
en finstämd bild av hur
trygghet skapas i det lilla
2006-04-12

    NoMi F
Du var rädd om din syster
Så fint av dig, kan riktigt
känna denna känsla
Små små barn
2006-04-09

  rebecca d
ohhh...fint! så vakade du över henne....
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mejja