Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar och regndroppar

 

 

Så tåras kärleken 

över livets hjärta.

 

De som var rädda

för kärleken flydde den.

 

Gömde sig bland

bleka hjärtan.

 

Att återfinns det som flytt

kan hjärtat 

glädjas igen.

 

När tårarna

har blivit regndroppar

kan kärleken komma åter.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-11 01:30



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt öm och fint skrivet.
2015-01-12

  anits VIP
Så vackert och berörande skaldat!
2015-01-11

  agneta pichler
Så vackert..
2015-01-11

    ej medlem längre
Fint å med fantasi i ordvalet!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP