Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, överallt


Vi lämnar allt därhän

vi skriver ut friheten
och flyger iväg
landar mjukt, byter skepnad
dyker ner
till mörka botten
vi stannar där, vi trivs
vi hämtar andan
då och då
vi dyker ner
igen

Vi lämnar allt därhän




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-11 12:28



Bookmark and Share


    lory
Helt magnifik ... Volim tu Dubinu ... Mmmmm
2015-09-05

    Lars J
Här pratar vi djup poesi, kräver att läsas om några gånger, och jag vill lyfta fram några rader men alla är så bra men:

"vi skriver ut friheten
och flyger iväg"

"till mörka botten
vi stannar där, vi trivs"

En lyckad kapsling av en känsla = Poesins tanke!
2015-01-12

    ej medlem längre
det finns bara vi och vi är alla. tehamen på nahuatl.
2015-01-12

  Klara Ord VIP
Fin text, mångbottnad!
2015-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
2015-01-11

    ej medlem längre
Väldig väldigt fin
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP