Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

almen

Almen svepte in våg efter våg av frön
runda små oblater doftande syrligt.
Jag sopade i farstun då när barna va små lite för syns skull
väl medveten om det omöjliga uppdraget.
Mina barn är stora nu.
Kvar finns ett hav av almfrön som
kittlar mellan tårna
prasslande modigt små sissssslande ljud
öppnar ögonen i fötterna
går några varv i mörkret runt stammen.





Fri vers (Fri form) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-11 14:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra framfört!
2015-01-12

  Kattiz
Tycker mycket om denna! Livet förändras men vissa saker består!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP