Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pennspetskompetens


Vässa era pennor oavsett storlek!

Du kan tänka vad du vill.
Ingen kan hindra dig.
Men om du inte långre får eller vågar yttra vad du vill
kommer du till slut
att inte längre kunna 
tänka vad du vill.

Inskränkt yttrandefrihet är inskränkt tankefrihet.

 

 

 

 

 

 

Tänkandet gör oss till människor.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-11 18:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP