Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


SNÖ,SNÖ,SNÖ

 

så har vi fått snö

det går att ta en sparktur

ser många som fått fram

sina sparkar

det har inte jag

inte än

den står kvar på vinden

det har inte varit någon

ide att ta ner den

det snöröjdes på lördag kväll

och natt

när jag såg ut söndag morgon

hade jag en stor snöhög

framför ingången till min altan

i söndags hade jag ett sjå

att få bilen ren från snö

jag orkade bara få bort en del

av all snö som låg framför altanen

visst jag kunde ha tagit ner sparken

ställt den framför porten

det ville jag inte

jag vill kunna se sparken

det har hänt att sparkar

som stått framför porten

blivit sönderslagna

så vill jag inte ha det

en spark är inte billig i dag

så när jag kommit hem från

min fyrfota vän

gick jag ut på altanen

fortsatte där jag slutade med

att ta bort snö i går

det gick bra

så nu har jag en väg

genom snöhögen

så sparken kan komma ner

från vinden

börja användas

så som jag längtat efter

att kunna ta en sparktur

 

 

anits 12 januari 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-12 23:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härliga tankar om snö och sparkmöjligheter!
2015-01-24

  aol
Så roligt för dej som gillar snö,
2015-01-15

  Anya VIP
Fint berättar du om dina funderingar gällande sparken. Jag är med från början till slut.
2015-01-15

  Popangelov
Vi i söder har knappt sett snö denna vinter... min spark lär få vila ytterligare ett år...
2015-01-14

    Dan Myrbeck
En mycket gammal farbror berättade att han som pojke höll fast sig i lastbilar och tjuvåkte med sin spark!
2015-01-13

  ResenärGenomLivet
Du får gärna skicka lite snö till mej om du vill...:-))
2015-01-13

  Eva Helene VIP
Tack för din fina snörapport och lycka till med sparkföret!
2015-01-13

  Ljusletaren VIP
Ha så kul med din spark när den kommer fram/kram
2015-01-13

  Lars Hedlin
Skoj och firnurligt :)
2015-01-13

  Bibbi VIP
Kul berättat.
2015-01-13

    ej medlem längre
Roligt berättat!
2015-01-13

  ULJO
Vintern är härlig om den är som hos dig. Här i småland är det istället regn, regn, regn
2015-01-12

    Birgersdotter VIP
Härligt att sparka.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP