Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer inte hända

 

inget lamm

kommer ligga bredvid

ett lejon


före solen har förmörkats av Intet.




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-13 11:00



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Det är en mörk syn på världen
som dikten förmedlar. Tyvärr
har synsättet stöd av verkligheten.
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth