Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har längtat dig så.. Älskade

Jag har längtat dig
När du tar mig i din famn
Och smeker mig varm
Ger jag dig allt jag har
Din hud är varm mot min
Kärleken
Blir till kåthet
En känsla över allt annat
När vi är varandras
Älskare
Älskande
Stannar världen
Och din blick i min säger mer
Än tusen ord
Dina händer talar
Mer än vad tungan förmår
Bortom sans
Viskar vi varandras namn
Och himlen låter sig inte vänta




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-13 12:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart framförd med stor känsla!
2015-01-14

  älvdans
Dina händer talar
Mer än din tunga förmår ....
åh va underbart .... njuter innerligt av din text ... tack du vackerhet
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish