Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla dessa unga flickor som utnyttjas dagligen i dessa smutsiga trafficing affärer..( man läser om det, ser på Tv, men vad gör man?)


Nattens Fjäril


Stilettklackar
Blänkande rött lack

Ekande mot svart asfalt

Sminkat ansikte
Lovligt byte

Eller

Medgörlig
Illa åtgången
Slav
Under kemiskt inflytande
Och knytnävsslag


Drömmarna brast på vägen mot
önskad framgång..

Fånge i främmande land
Låst under flämtande kroppar

Äckel
Fastbränd smuts i liten själ

En önskan om ett värdigt liv
Desperation i ögon som skriker på hjälp

Osynlig för resten av världen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 547 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-13 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt.. Väldigt bra formulerat dock!
2015-01-16

    ej medlem längre
Ruskigt och tragiskt!
2015-01-16

  Camillac
Otrolig text,väcker starka känslor i mig! Som ilska..
2015-01-16

  Lars Hedlin
Wow! Tycker mycke tom denna! :)
2015-01-14

  M M Mannheim VIP
Håller helt med dig! Det är hemskt såsom världen har blivit eller har alltid varit. Bara att nyheter är närmare och snabbare idag.
2015-01-13

  älvdans
Fantastiskt... läser å insuper varje ord i känslan ...
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish