Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma bara olika år

 

 

INGEN SÅG NÅGOT 1933

INGEN SER NÅGOT 2015!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-13 20:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad ska till för att folk ska vakna?
2015-01-14

  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2015-01-14

    ej medlem längre
Ville inte kanske se. Men det var ju en annan tid, kanske får vi krig!?
2015-01-14

    ej medlem längre
Nej, det är nog sant som en viss person skrev: "Det sovande folket".
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP