Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från bergets topp jag såg

 

 

Vad ser mitt öga

på toppen av ett berg.

 

Därifrån som ögat

ser allt.

 

Mitt öga

når längre bort

än någon kikare kan se.

 

Minnet av det 

som ögat såg

är gömt längst in i evigheten.

 

Mitt ögats klara lins

såg bortom det fördolda.

 

Än vet jag inte själv

vad ögat på bergets topp

såg och behöll.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-13 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vandrade i fjällen ensam på 70-talet och upplevde mycket, men det var också jobbigt.
Jag besteg ett berg i psykos, men det hindrade inte mig att uppleva som något extra för mitt inre öga å åtminstone en stund uppleva mig hel igen!
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP