Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
himelsk är din närvaro, likt en heroinist begär jag den.


Jag ler, jag ler

"Jag tror jag är kär i honom"
Jag ler, jag ler
Du skrattar och kommer närmare
Honom
Föralltid
Aldrig
jag imploderar utan att det ses
Jag skriker utan att det hörs
"Samla dig själv"
Jag ler, jag ler
Ser på och skrattar med
Ni
För stunden
Alltid
Jag sjunker ner och blir genomskinlig
somnar och glömmer bort att andas
"Skärp dig"
Jag ler, jag går under
För du skiner som aldrig förr och jag förstår vad jag aldrig kunnat ge dig

Tre år sen
Jag ler, jag ler
Vintern drar sig närmare nu
Men sommaren är konstant när man är nära dig
Du slutade aldrig skina och jag slutade aldrig kisa
Som fastklistrad och längtande
Likt Ikaros och solen
Jag längtar till värmen och döden
Likt Ikaros och solen




Fri vers av Imperial
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-14 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial