Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANGO JALUSI

 

Till

rytande

havsmusik

i crecendo

 

dansar

vindar

eldig

tango

 

böjer

björkars

smala

midjor

 

kysser

avklädda

kronors

utsatthet

 

i andlös

åtrå

piskande

regn

 

medan

vågorna

skummar

svartsjukt 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-16 16:42



Bookmark and Share


  agneta pichler
grymt bra..
2015-01-23

  ULJO
Briljant skrivet
2015-01-17

  Lars Hedlin
Gillar denna text!
2015-01-17

  KattenKin VIP
Snyggt!
2015-01-17

    ej medlem längre
Stormen kom och stormen gick men du har bevarat mötet fint - snyggt igen E..
2015-01-17

  Petter Wingren
Naturlyrisk passion
2015-01-17

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2015-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat!
Ser bilder för min inre syn.
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Mycket bra poesi!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP