Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grund








du är älskad
som du är


-


du är perfekt
som du är,

men verkar du fel
talar du syndigt
tänker du orätt

ska du tuktas
förevigt


-


det var ungefär så
de sa till mig







Fri vers av xilenie
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-15 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie