Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rida rida ranka

Det fanns en liten fröken
Hon var en ganska söt en
Hon tyckte om att rida och jobbade som piga
I stadens största hushåll
höll direktören stenkoll

För på flickan med de
stora brösten ville han vara försten

Han jagade och lekte
Pussade och smekte

Så lilla fröken Blanca fick leka Rida Ranka




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 539 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-16 13:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
En allvarlig lek för en ung flicka, en liten piga ...
2018-03-09

  aol
Hahaha
2015-03-31

  Lars Hedlin
Gillas mycket! :)
2015-02-05

  Järnkatten
Well, så går det till än idag, hade en kvinnlig chef som körde superurringat när det var dags för löneförhandling, undrar vad budskapet var ;)...
2015-01-17

  älvdans
Ler .... härligt flöde i texten ... gör mig glad :)
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish