Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt skrivet

Jag använder filtpennan

vid kylig väderlek

 




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 304 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-01-16 22:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:)
2015-01-19

    Dan Myrbeck
Mycket klokt .... men se upp för
svepande formuleringar!
2015-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra...det ska man kanske ta efter...:-))
2015-01-18

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Fyndigt
2015-01-18

  Lars Hedlin
Just så...bra
2015-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Mjuka, fina ord som värmer!
2015-01-17

  Angel of love
Hett tips ;) tack!
2015-01-17

  Ingrid Trolle
Därför värmer dina
texter så fint!
2015-01-16

  Solitaire VIP
Jaha, men... Fredagskvällar som denna,
Poeter kanske skriver med spritpenna?
De som även en bild brukar rita
Så här i januari får rita på krita?
Och du som mig rätt väl råkar känna
Vet väl att jag helst kör med rödpenna ;-)
2015-01-16

    Lena Söderkvist VIP
Tack för tipset!
2015-01-16

  ULJO
Kan det bli mer glasklart än så?
2015-01-16

  Valter Örn VIP
Det gör du rätt i; den värmer det kalla papperet!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie