Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv - att leva

Idag fick jag tillbaka allt blod
all luft
i mina lungor
livet återvände i min kropp
i min egen bubbla
på en fullsatt parkering
Som en sprattlande liten abborre
kämpar under vattenytan och linans kraft
kämpade sig gråten upp ur strupen
jag vet inte hur många gånger
jag föreställt mig din död
men det här kan ha varit
den vackraste




Fri vers av Tillbringaren
Läst 517 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-01-17 17:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Finstämt, vackert och vemodigt!
2016-01-25

  backsippa
Naket och vackert
2015-04-12

  jba VIP
Gillar!
2015-02-25

  pixter
Så mycket smärta... med en stilla vilsamhet... i en underskön kombination
2015-02-07

  Lars Hedlin
Starkt i känsla och inlevelse! Mycket bra!
2015-01-20

  petter rost
Det vilar något märkligt dubbelt i denna text – som av en dubbel sorg, eller en sorgs dubbelhet, så som en djup sorg ibland kan vara en befrielse.
Ditt rena, lugna språk ger den såriga berättelsen en drabbande skönhet – det är fint att få läsa dej här igen!
2015-01-18

  Popangelov VIP
Gillar dramatiken i enkel form. Bra.
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren