Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senruy (vårkänsla)

 

talgoxar kvittrar

födelsedagsgäster ler

blågult i stången

 

©tk




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-17 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra...
2015-01-20

  RitaBrunner
Härligt att flagga för både fågelsång och jubilar! :)
2015-01-18

  Gunnel Eriksson VIP
Talgoxar redan.
Härlig känsla i denna.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra