Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latrodectus tredecimguttatus



jag har aldrig sett (på) maken
åh vad hon är vacker
när hon är naken
svarta änkan
hela natten
håller hon mig vaken




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-18 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
giftig är den, den köttsliga kärleken
2015-01-19

  Connie
Wow, snyggt skriftat i både ord och bild!
2015-01-19

    Lena Söderkvist VIP
Spiderman, here she comes!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP